Štěrbákovo- sýrové topinky

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
511 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
12 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
20 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi na másle orestujeme 4 omyté, podélně na pruhy nakrájené štěrbáky. Po 3 minutách je polijeme medem, mlékem, posypeme čerstvým tymiánem, fleur de sel (nebo hrubou mořskou solí), ztlumíme oheň a dusíme doměkka 30 minut.
  • 2
    Během dušení připravíme topinky - krajíce chleba nasucho opečeme. Topinky potřeme změklým plísňovým sýrem.
  • 3
    Štěrbák servírujeme teplý s připravenými topinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.