Štika nebo kapr pečené na sardelích
30 min.
Ingredience
- 3kusySardelové řezy
- 1kusCitrony
- 1kilogramŠtika obecná
- 1,5lžíceMáslo čerstvé
- 0,5decilitrVíno bílé
- 0,5kusŽemle tuková
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
11 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
120 mg
Postup přípravy
- 1Rybu očistíme a vložíme do nízkého pekáčku.
- 2Vykostěné sardele nasekáme, utřeme s máslem a smícháme s žemlí namočenou ve víně a prolisovanou.
- 3Takto upravenou rybu upečeme obvyklým způsobem a podáváme s bramborami posypanými petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.