Strouhání

23 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
110 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
2 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
600 mg
Cukr
112 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z vejce a mouky vypracujeme velmi tuhé nudlové těsto.
  • 2
    Těsto nastrouháme na jemném nebo hrubém struhadle na vál do tenké vrstvy.
  • 3
    Takto nastrouhané těsto necháme zaschnout a po zaschnutí jej vsypeme do vývaru.
  • 4
    Vaříme cca 6-8 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 10. 10. 2015
Strouhání
Parádní recept na domácí strouhání. Je to rychlovka a pochutnáte si více, než třeba na kupovaných polévkových těstovinách. Doporučuji vyzkoušet. Měla jsem drůbeží vývar a z tohoto množství by mohlo být cca 5 porcí.