Strouhání
23 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 100gramůMouka pšeničná hrubá
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
110 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
2 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
600 mg
Cukr
112 mg
Postup přípravy
- 1Z vejce a mouky vypracujeme velmi tuhé nudlové těsto.
- 2Těsto nastrouháme na jemném nebo hrubém struhadle na vál do tenké vrstvy.
- 3Takto nastrouhané těsto necháme zaschnout a po zaschnutí jej vsypeme do vývaru.
- 4Vaříme cca 6-8 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 10. 10. 2015
Strouhání
Parádní recept na domácí strouhání. Je to rychlovka a pochutnáte si více, než třeba na kupovaných polévkových těstovinách. Doporučuji vyzkoušet. Měla jsem drůbeží vývar a z tohoto množství by mohlo být cca 5 porcí.