Štruple

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
647 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
31 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
3 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme cukr, máslo, vejce, anýz a mouku.
  • 2
    Vypracujeme těsto, poté ho vyválíme na plát.
  • 3
    Rádýlkem těsto nakrájíme na pásky.
  • 4
    Které potřeme vejcem a posypeme mletými ořechy, anýzem a barevným zdobením.
  • 5
    Pásky naskládáme na suchou obrácenou formu srnčího hřbetu.
  • 6
    Štruple upečeme dorůžova, pak je vyndáme z formy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.