Studená jablková polévka
55 min.
Ingredience
- 6kusůJablka
- 250mililitrůVíno bílé
- 0,5litrVoda pitná
- 250gramůCukr krupice
- 1centilitrCitronová šťáva
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
300 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
4 g
Cukr
62 g
Postup přípravy
- 1Žlutá jablka (citronáče) oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na kousky a dáme spolu s cukrem, vodou, suchým bílým vínem rozvařit na kaši. Prolisujeme přes jemné síto, přidáme citronovou šťávu, dobře promícháme a dáme do ledničky. Podáváme v šálku dobře vychlazené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.