Studená jablková polévka

55 min.
Evropa

Ingredience

    • 6kusůJablka
    • 250mililitrůVíno bílé
    • 0,5litrVoda pitná
    • 250gramůCukr krupice
    • 1centilitrCitronová šťáva
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
300 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
4 g
Cukr
62 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žlutá jablka (citronáče) oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na kousky a dáme spolu s cukrem, vodou, suchým bílým vínem rozvařit na kaši. Prolisujeme přes jemné síto, přidáme citronovou šťávu, dobře promícháme a dáme do ledničky. Podáváme v šálku dobře vychlazené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.