Studená jogurtová polévka s melounem

25 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
310 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
7 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
8 g
Cukr
41 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Medový meloun rozpůlíme a zbavíme peciček. Kuličkovým vypichovátkem vykrájíme z dužiny asi 20 kuliček, zbylou dužinu nakrájíme nadrobno a rozmixujeme se šťávou vymačkanou z pomeranče.
  • 2
    Meruňky nakrájíme na kostičky a spolu s jogurtem vmícháme do melounového pyré.
  • 3
    Granátové jablko rozpůlíme a opatrně vydlabeme jadérka.
  • 4
    Pyré rozdělíme do misek a ozdobíme melounovými kuličkami, nahrubo nasekanými kešu oříšky, lístky meduňky a jadérky granátového jablka.
  • 5
    Podáváme jako vydatnou ovocnou snídani.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.