Studená omáčka z uzené makrely

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 400gramůMakrela uzená
    • 1kusPórek
    • 150gramůZakysaná smetana
    • 150gramůJogurt bílý
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
27 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzenou makrelu vykostíme, stáhneme z kůže a rozmixujeme.
  • 2
    Očištěný a omytý pórek podélně rozkrojíme a nakrájíme na proužky.
  • 3
    Rozmixovanou makrelu v míse smícháme s jogurtem a zakysanou smetanou. Omáčku posypeme nakrájeným pórkem.
  • 4
    Podáváme k těstovinám nebo pečeným bramborám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.