Šunka v těstíčku

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
16 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
370 mg
Cukr
407 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hranol šunky rozřízneme napůl, aby vznikly dva obdélníkové hranoly. Listové těsto vyválíme, rozřízneme na dva pláty a rozložíme na vál.
  • 2
    Hranoly šunky pokapeme Madeirou, zabalíme do listového těsta a položíme na máslem pomazaný plech vedle sebe. Povrch těsta potřeme rozšlehaným žloutkem a plech vložíme do trouby. Pečeme při střední teplotě přibližně 25 minut.
  • 3
    Šunku nakrájíme na plátky, rozdělíme na dezertní talířky a podáváme jako předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.