Šunkovo-sýrové crépes

20 min.
Evropa

Ingredience

      • 2kusyVejce slepičí
      • 112mililitrůMléko polotučné
      • 75mililitrůVoda pitná
      • 128gramůNoe Pšeničná mouka hladká světlá
      • 3lžíceMáslo čerstvé
      • 100gramůSýr Gruyére
      • 100gramůProsciutto sušené
      • 30mililitrůOlej rostlinný
    Počet porcí:
    2

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    787 kcal
    Bílkoviny
    26 g
    Tuky
    73 g
    Sacharidy
    9 g
    Vláknina
    5 g
    Cukr
    627 mg
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Rozpuštěné máslo, mléko a vodu smícháme dohromady. Přidáme vejce a mouku a vymícháme hladké těsto.
    • 2
      Z těsta odebereme naběračku a smažíme ji na rozpálené pánvi potřené olejem – vždy se snažíme o co nejtenčí palačinky. Usmažené dáváme stranou.
    • 3
      Naplníme je strouhaným sýrem a nakrájeným prosciuttem a podáváme.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.