Svařené víno s pomerančovou kůrou

25 min.
Evropa

Ingredience

    • 150mililitrůVoda pitná
    • 1kusSkořice celá
    • 1kusZázvor celý
    • 8kusůHřebíček
    • 1lžícePomerančová kůra
    • 750mililitrůVíno červené
    • 75gramůCukr krupice
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci uvedeme do varu vodu se skořicí, sušeným zázvorem, hřebíčky, kousky pomerančové kůry a cukrem. Uvaříme hustý sirup.
  • 2
    Potom přilijeme červené víno a zahříváme téměř k bodu varu.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.