Svařené víno s pomerančovou kůrou
25 min.
Ingredience
- 150mililitrůVoda pitná
- 1kusSkořice celá
- 1kusZázvor celý
- 8kusůHřebíček
- 1lžícePomerančová kůra
- 750mililitrůVíno červené
- 75gramůCukr krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Cukr
20 g
Postup přípravy
- 1V hrnci uvedeme do varu vodu se skořicí, sušeným zázvorem, hřebíčky, kousky pomerančové kůry a cukrem. Uvaříme hustý sirup.
- 2Potom přilijeme červené víno a zahříváme téměř k bodu varu.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.