Švédské jednoduché chuťovky

20 min.
Švédsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
468 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
30 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z plátků bílého a slunečnicového chleba vypíchneme formičkou různé tvary. např. kolečka, srdíčka aj., přibližně o průměru 6 cm.
  • 2
    Ředkvičky omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Malé chlebíčky potřeme máslem.
  • 3
    Na jednu polovinu malých chlebíčků položíme tvrdý sýr (plátky), vykrojený do stejného tvaru a nakrájené ředkvičky.
  • 4
    Čerstvý kopr omyjeme, vodu setřepeme a drobně ho pokrájíme. Sterilovaný chřest scedíme z nálevu a odkrojíme hlavičky (2-3 cm).
  • 5
    Na druhou polovinu chlebíčků poklademe tenký plátek paštiky, hlavičky chřestu a posypeme koprem. Chuťovky dáme na mísu a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.