Švestková - klevera

25 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1špetkaSkořice mletá
    • 50gramůCukr krupice
    • 0,5litrVoda pitná
    • 500gramůŠvestky
    • 1lžíceSolamyl
    • 1lžičkaCitronová šťáva
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
431 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
109 g
Vláknina
7 g
Cukr
99 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Švestky vypeckujeme, zalijeme vodou, přidáme cukr, citrónovou šťávu, trochu skořice a vaříme cca 15 minut.
  • 2
    V troše vody rozmícháme škrobovou moučku, vlijeme do omáčky a necháme přejít varem.
  • 3
    Omáčku dochutíme octem a necháme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.