Švestkovo-malinová omáčka studená

11 min.
Evropa

Ingredience

    • 150gramůMaliny
    • 150gramůPovidla švestková
    • 80mililitrůVoda pitná
    • 2lžičkyOcet vinný červený
    • 1lžičkaCukr krupice
    • 150gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
151 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V silnostěnném rendlíku uvaříme švestková povidla, maliny a rajčatový protlak s vodou. Po ukončení varu vmícháme ocet, cukr a za občasného míchání necháme omáčku vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.