Švestkový salát s jablky

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
181 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
11 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný celer povaříme 10 minut ve vodě, scedíme a necháme vychladnout. Švestky spaříme, oloupeme, vypeckujeme. Jablka zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky, vychladlý celer také na kostičky, švestky rozčtvrtíme. Vše vložíme do mísy, zakápneme citronovou šťávou, zasypeme posekanými ořechy a vmícháme majonézu promíchanou se smetanou.
  • 2
    Salát podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.