Švestky v anglické slanině

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
20

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
192 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
13 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sušené švestky namočíme na 30 minut do vlažné vody. Potom je scedíme, necháme okapat. Po délce švestky rozřízneme napůl, vybereme pecku a vložíme ořechové jádro. Anglickou slaninu nakrájíme na tenké plátky. Každou švestku naplněnou ořechem zabalíme do plátku anglické slaniny a spojíme párátkem.
  • 2
    Obalené švestky naskládáme na pánev s rozehřátým máslem a opékáme za všech stran. Slanina má být křupavě opečená. Potom je skládáme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 25. 4. 2017
Švestky v anglické slanině
Rychlá klasika 😉