Svíčková s jarní cibulkou
30 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí svíčková
- 2lžíceOlej slunečnicový
- 180gramůCibule
- 180gramůPaprika červená
- 120gramůCibulka jarní
- Marináda
- 125mililitrůOmáčka sójová
- 90mililitrůVíno rýžové čínské
- 2lžíceCukr krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
310 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
4 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Marináda: smícháme sójovou omáčku, rýžové víno a cukr.
- 2Nudličky masa s marinádou smícháme, zakryjeme a necháme přes noc v chladničce.
- 3Nudličky vyndáme z marinády (marinádu uchováme). Ve woku rozehřejeme
- 41 polévkovou lžíci oleje, přidáme kolečka cibule, nakrájenou červenou papriku a zprudka je průběžně promícháváme a 2 minuty smažíme. Děrovanou naběračkou zeleninu vyjmeme a dáme stranou. Rozehřejeme zbytek oleje a zprudka na něm za průběžného promíchávání smažíme asi 5 minut kousky masa.
- 5Do woku vrátíme cibuli, červenou papriku, přidáme marinádu a vše ještě chvilku dusíme. Před podáváním ozdobíme kolečky jarní cibulky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.