Svíčková s jarní cibulkou

30 min.
Japonsko

Ingredience

  • Marináda
    • 125mililitrůOmáčka sójová
    • 90mililitrůVíno rýžové čínské
    • 2lžíceCukr krupice
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
310 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
4 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Marináda: smícháme sójovou omáčku, rýžové víno a cukr.
  • 2
    Nudličky masa s marinádou smícháme, zakryjeme a necháme přes noc v chladničce.
  • 3
    Nudličky vyndáme z marinády (marinádu uchováme). Ve woku rozehřejeme
  • 4
    1 polévkovou lžíci oleje, přidáme kolečka cibule, nakrájenou červenou papriku a zprudka je průběžně promícháváme a 2 minuty smažíme. Děrovanou naběračkou zeleninu vyjmeme a dáme stranou. Rozehřejeme zbytek oleje a zprudka na něm za průběžného promíchávání smažíme asi 5 minut kousky masa.
  • 5
    Do woku vrátíme cibuli, červenou papriku, přidáme marinádu a vše ještě chvilku dusíme. Před podáváním ozdobíme kolečky jarní cibulky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.