Svíčkové steaky s červeným pepřem

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
16 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
506 mg
Cukr
369 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čtyři steaky ze svíčkové (přibližně po 125g) vložíme do velké pánve s rozpáleným olejem a máslem. Plátky masa posypeme červeným pepřem a restujeme je z každé strany 3 minuty. Poté je z pánve dáme do vyhřáté mísy, zakryjeme je a uchováme v teple, než k nim připravíme omáčku.
  • 2
    Do výpeku z masa přilijeme 100ml bílého vína, vaříme ho 1 minutu a přimícháme rozdrobený plísňový sýr. Směs vaříme a mícháme 3 minuty, než se sýr rozpustí, získáme tak hladkou krémovou omáčku.
  • 3
    Teplé svíčkové steaky poklademe na talíře, přelijeme je pepřovou omáčkou a hned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.