Švýcarské řezy se sušeným ovocem a ořechy
40 min.
Ingredience
- 3lžíceCukr moučkový
- 1gramOřechy vlašské
- 50gramůHrozinky
- 1špetkaSkořice mletá
- 200gramůMeruňky sušené
- 200gramůŠvestky sušené
- 1lžíceCitronová šťáva
- 12plátkůChléb toastový
- 30gramůMáslo čerstvé
- Na dozdobení
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
545 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
13 g
Sacharidy
101 g
Vláknina
9 g
Cukr
47 g
Postup přípravy
- 1Sušené ovoce necháme namáčet ve vodě, poté propasírujeme. Vmícháme nahrubo nasekané ořechy, sultánky a skořici. Přilijeme citronovou šťávu a vše vymícháme na hladkou hmotu.
- 2V pánvi rozehřejeme máslo, osmahneme na něm plátky chleba po obou stranách a obalíme v cukru. Potřeme ovocnou směsí, dozdobíme ořechy a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.