Švýcarský sýrový koláč

65 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1089 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
68 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky, másla, soli a 1 vejce vypracujeme těsto - rozválíme je a vložíme do koláčové formy.
  • 2
    Rajčata a sýr nakrájíme na plátky. Koláč poklademe střídavě sýrem, rajčaty a vekou. Do zakysané smetany rozkvedláme zbylá 4 vejce, okořeníme paprikou a osolíme, nalijeme na koláč a povrch ještě poklademe kousky másla.
  • 3
    Pečeme v dobře vyhřáté troubě dozlatova.
  • 4
    Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.