Syllabub z manga a kardamomu

25 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
457 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
20 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
16 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mango oloupeme a zbavíme pecky. Nakrájíme je na jemno. Poté je rozmixujeme na pyré. Rozdělíme je do osmi sklenic.
  • 2
    Limetky vymačkáme a nastrouháme z nich kůru.
  • 3
    Z kardamomu odstraníme semínka. Ta rozmixujeme na prášek a smícháme ho s limetkovou šťávou a kůrou. Přidáme cukr a nadrcené pusinky. Vmícháme také zakysanou smetanu. Tuto směs navršíme na mangovou směs a zakapeme sherry.
  • 4
    Podáváme ozdobené lístky máty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.