Sýr v sýru

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
28 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hermelín naplocho rozkrojíme a u obou polovin vydlabeme středy, které rozetřeme s taveným sýrem, máslem, hořčicí a kořením. K rozetřené směsi vmícháme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a nastrouhanou okurku. Vše dobře promícháme. Připravenou směs vložíme mezi poloviny Hermelínu, sýr zabalíme do alobalu a necháme v chladničce několik hodin proležet. Můžeme podávat s čerstvou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.