Sýr v sýru
20 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusOkurky nakládané
- 1lžičkaMáslo čerstvé
- 1lžičkaHořčice Dijonská
- 1špetkaChilli koření mleté
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 120gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 100gramůSýr smetanový tavený 45%
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
28 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Hermelín naplocho rozkrojíme a u obou polovin vydlabeme středy, které rozetřeme s taveným sýrem, máslem, hořčicí a kořením. K rozetřené směsi vmícháme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a nastrouhanou okurku. Vše dobře promícháme. Připravenou směs vložíme mezi poloviny Hermelínu, sýr zabalíme do alobalu a necháme v chladničce několik hodin proležet. Můžeme podávat s čerstvou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.