Sýrová kolečka pikantní
15 min.
Ingredience
- 100gramůSýr Čedar
- 80gramůMáslo čerstvé
- 50mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 50mililitrůVíno portské
- 50gramůKečup
- 240gramůChléb pšeničný (bílý)
- 10gramůPaprika mletá sladká
- 40gramůOkurky nakládané
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
452 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
27 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Z plátků bílého chleba vykrojíme stejně velká kolečka, vložíme je do pánve s rozehřátým máslem a po obou stranách osmahneme dorůžova. Chlebová kolečka vyjmeme, do pánve přidáme 30 gramů másla, nastrouhaný čedar, mletou papriku, pivo, kečup, portské víno a za stálého míchání uvaříme hustý sýrový krém.
- 2Krémem pomažeme osmažená chlebová kolečka a ještě teplá podáváme. Na talířích dozdobíme plátky kyselé okurky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.