Sýrové fondue na víně

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 100mililitrůOmáčka bešamelová
    • 300gramůSýr Čedar
    • 150mililitrůVíno bílé
    • 1kusBageta
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
257 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
13 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
750 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na grilu rozehřejeme zapékací mísu a nalijeme do ní bešamelovou omáčku s vínem a ohřejeme ji. Pomalu za mírného ohně přidáváme do mísy sýr a nesustále obsah mícháme. Sýr se bude postupně rozpouštět. Podáváme ideálně k čerstvému bílému pečivu, které v omáčce namáčíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.