Sýrové pavézky
20 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 1lžíceMléko polotučné
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1kusRohlíky bílé
- 30gramůSýr Eidam cihla 40%
- 100gramůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
29 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
625 mg
Cukr
112 mg
Postup přípravy
- 1Slaný rohlík nakrájíme na 1/2cm silné plátky. Namáčíme je do těstíčka jako na kapání, do kterého jsme přidali strouhaný sýr.
- 2Plátky vkládáme do rozpáleného oleje a smažíme do zlatohněda.
- 3Pavézky jsou vhodné do jemných polévek z rajčat, květáku, pórku apod.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.