Sýrové pavézky

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1kusVejce slepičí
    • 1lžíceMléko polotučné
    • 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 1kusRohlíky bílé
    • 30gramůSýr Eidam cihla 40%
    • 100gramůOlej stolní
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
29 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
625 mg
Cukr
112 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaný rohlík nakrájíme na 1/2cm silné plátky. Namáčíme je do těstíčka jako na kapání, do kterého jsme přidali strouhaný sýr.
  • 2
    Plátky vkládáme do rozpáleného oleje a smažíme do zlatohněda.
  • 3
    Pavézky jsou vhodné do jemných polévek z rajčat, květáku, pórku apod.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.