Sýrové řízky z Valisu
25 min.
Ingredience
- 500gramůSýr ementálského typu
- 3kusyVejce slepičí
- 3lžíceMléko polotučné
- 3lžíceOlej olivový
- 40gramůMáslo čerstvé
- 1baleníChléb toastový pšeničný tmavý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
648 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
52 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
94 mg
Cukr
361 mg
Postup přípravy
- 1Krajíčky toastového chleba poklademe silnějšími plátky ementálu, okořeníme sladkou mletou paprikou a přikryjeme dalším krajíčkem toastového chleba.
- 2V misce rozmícháme vejce s mlékem a olejem, osolíme a v této směsi namáčíme chleby. Poté je z obou stran osmažíme na másle.
- 3Podáváme teplé s různými zeleninovými saláty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.