Sýrové toasty ze Zugu
35 min.
Ingredience
- 300gramůSýr ementálského typu
- 300gramůSýr uzený jemné plátky
- 0,25litrMléko polotučné
- 3kusyVejce slepičí
- 1kusPaprika červená
- 1baleníChléb toastový
- 1lžíceGriotka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
382 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
26 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
379 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Nastrouháme sýr a smícháme jej se žloutky, mlékem a třešňovicí. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků.
- 2Touto směsí potřeme krajíčky toastového chleba a na vymazaném (nebo pečícím papírem vyloženém) plechu je zapékáme tak dlouho, až se sýrová hmota začne rozpouštět.
- 3Podáváme ozdobené paprikou nakrájenou na tenké proužky nebo s různými saláty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.