Sýrový krém

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
32 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
630 mg
Cukr
233 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z másla a mouky připravíme světlou jísku, zředíme ji mlékem a za stálého šlehání metlou ji povaříme. Necháme prochladnout.
  • 2
    V misce utřeme máslo a spojíme je s jíškou. Do druhé misky dáme tavený sýr, třeme a zvolna přidáváme máslo s jíškou, aby vznikl hladký a jemný krém.
  • 3
    Nakonec do krému vmícháme jemně nakrájenou šunku, okurku a mletou papriku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.