Sýrový krém s hříbky

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
685 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
59 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
240 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sýr nakrájíme na kostičky, zalijeme mlékem a necháme 2 hodiny odležet. Hříbky očistíme, pokrájíme na plátky, podusíme na másle a dáme zatím stranou. V jiné pánvi rozehřejeme 50g másla, přilijeme mléko se sýrem, zahříváme, mícháme, dokud se sýr neroztaví, mléko částečně neodpaří a vše se nespojí v jednolitou hmotu. Pánev odstavíme a důkladně vmícháme žloutky. Krém nalijeme do předehřátých mističek, povrch ozdobíme plátky hříbků a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.