Tabulková čokoláda s perníkovým medovým plátem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
21 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
2 g
Cukr
29 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vodní lázni pozvolna rozpustíme zhruba 75 g na menší kousky nalámané čokolády, hrnec odstavíme a postupně přidáme i zbytek čokolády a necháme ji za stálého míchání rozpustit. Vmícháme nasekané vlašské ořechy a zlaté rozinky.
  • 2
    Směs vlijeme do suché silikonové formy na tabulkovou čokoládu, rozetřeme a formou několikrát bouchneme o pracovní desku stolu, abychom neměli vzduchové bublinky. Shora do čokolády zamáčkneme jeden perníkový medový plát a čokoládu necháme ztuhnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.