Tabulková čokoláda s perníkovým medovým plátem
20 min.
Ingredience
- 20gramůOřechy vlašské
- 20gramůRozinky zlaté
- 1kusperníkový medový plát
- 100gramůČokoláda mléčná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
21 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
2 g
Cukr
29 g
Postup přípravy
- 1Ve vodní lázni pozvolna rozpustíme zhruba 75 g na menší kousky nalámané čokolády, hrnec odstavíme a postupně přidáme i zbytek čokolády a necháme ji za stálého míchání rozpustit. Vmícháme nasekané vlašské ořechy a zlaté rozinky.
- 2Směs vlijeme do suché silikonové formy na tabulkovou čokoládu, rozetřeme a formou několikrát bouchneme o pracovní desku stolu, abychom neměli vzduchové bublinky. Shora do čokolády zamáčkneme jeden perníkový medový plát a čokoládu necháme ztuhnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.