Tamagoyaki (japonská sladká omeleta)
15 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 2lžičkyVíno rýžové japonské - Mirin
- 2lžičkyCukr třtinový
- 1lžičkaOmáčka sójová
- 80mililitrůGranule dashi
- 1lžičkaOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
105 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
7 g
Sacharidy
5 g
Cukr
4 g
Vápník
34 mg
Postup přípravy
- 1Všechny ingredience kromě oleje vyšleháme společně. Pokud nemáme dashi, nevadí.
- 2Poté po částech smažíme tenké omelety na oleji. Vždy je zarolujeme a pak nakrájíme na proužky o tloušťce asi 2 cm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 15. 4. 2017
Tamagoyaki (japonská sladká omeleta)
Vynikající omeleta