Tarte flambé

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
947 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
36 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těsto rozdělíme na 2 díly a rozválíme na obdélníkové pláty. Vyložíme jimi plechy lehce potřené olejem. V pánvi rozehřejeme zbylý olej a máslo, přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a pod pokličkou ji podusíme doměkka. Potom pokličku odstraníme a cibuli za občasného promíchání osmažíme dozlatova. Odstavíme z plotny a necháme vychladnout.
  • 2
    V míse dohladka rozšleháme tvaroh se škrobovou moučkou, vejci a zakysanou smetanou. Směs rozdělíme na korpusy, rovnoměrně rozetřeme a poklademe cibulí a slaninou.
  • 3
    Koláče pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C asi 30 minut. Upečené tarte flambé nakrájíme na porce a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.