Tatarák z lososa II
15 min.
Ingredience
- 1lžičkaHořčice plnotučná
- 1lžičkaHořčice dijonská
- 1kusCibule
- 1kusCibule červená
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 200gramůLosos - filety
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
173 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
4 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Steak z lososa bez kůže a kostí jemně naškrábeme.
- 2Maso potom smícháme v míse s najemno nakrájenou žlutou i červenou cibulí ( cibule nemusíme použít celé, záleží na chuti). Po lžičkách vmícháme oba druhy hořčice, směs osolíme a opepříme. Vidličkou vše dobře vymícháme.
- 3Nakonec tatarák ochutíme citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.