Tatarák z lososa II

15 min.
Evropa

Ingredience

    • 1lžičkaHořčice plnotučná
    • 1lžičkaHořčice dijonská
    • 1kusCibule
    • 1kusCibule červená
    • 1špetkaSůl
    • 1špetkaPepř černý mletý
    • 1lžičkaCitronová šťáva
    • 200gramůLosos - filety
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
173 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
4 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Steak z lososa bez kůže a kostí jemně naškrábeme.
  • 2
    Maso potom smícháme v míse s najemno nakrájenou žlutou i červenou cibulí ( cibule nemusíme použít celé, záleží na chuti). Po lžičkách vmícháme oba druhy hořčice, směs osolíme a opepříme. Vidličkou vše dobře vymícháme.
  • 3
    Nakonec tatarák ochutíme citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.