Telecí kotlety nebo řízky na sardelích

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1064 kcal
Bílkoviny
171 g
Tuky
36 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
425 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso na okrajích nařízneme, aby se při pečení nezkroutilo, naklepeme a potřeme sardelovým máslem.
  • 2
    Sardelové máslo připravíme z vykostěných nasekaných sardelí utřených z částí másla.
  • 3
    Zbytek másla rozehřejeme, zpěníme na něm jemně pokrájenou cibuli a poté maso na ní po obou stranách opečeme. Následně maso podlijeme a dusíme do měkka.
  • 4
    Jako přílohy podáváme suchou rýži anebo saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.