Telecí kotlety nebo řízky na sardelích
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 3kusySardelové řezy
- 1,5lžíceMáslo čerstvé
- 4kusyTelecí kotlety
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1064 kcal
Bílkoviny
171 g
Tuky
36 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
425 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Maso na okrajích nařízneme, aby se při pečení nezkroutilo, naklepeme a potřeme sardelovým máslem.
- 2Sardelové máslo připravíme z vykostěných nasekaných sardelí utřených z částí másla.
- 3Zbytek másla rozehřejeme, zpěníme na něm jemně pokrájenou cibuli a poté maso na ní po obou stranách opečeme. Následně maso podlijeme a dusíme do měkka.
- 4Jako přílohy podáváme suchou rýži anebo saláty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.