Telecí medailonky s ananasem

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
453 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
35 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
97 mg
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ananas oloupeme a pokrájíme na 1 cm silné plátky, šťávu zachytáváme do misky.
  • 2
    Plátky ananasu osmahneme na rozpáleném másle, zalijeme rumem a zapálíme. Poté odložíme stranou.
  • 3
    Máslo necháme rozpálit s olejem a osmahneme na něm medailonky asi 2 minuty z každé strany.
  • 4
    Slaninu osmahneme na šťávě z masa a opět odložíme stranou.
  • 5
    Do šťávy na pánvi vmícháme ananasovou šťávu, osolíme, opepříme a necháme chvíli provařit.
  • 6
    Maso, slaninu i ananas podáváme přelité omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.