Telecí plátky s mrkví a citronem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
189 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
5 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
5 g
Vápník
82 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou, nahrubo nastrouhanou mrkev dáme do hrnce s vroucí vodou, chvíli povaříme a necháme okapat.
  • 2
    Mrkev spolu s nastrouhanou citronovou kůrou osmahneme na pánvi přikryté pečicím papírem a lehce potřené olejem. Papír odstraníme a přilijeme citronovou šťávu.
  • 3
    Plátky telecího masa restujeme na jiné pánvi potřené olejem asi 7 minut. Potom maso přelijeme šťávou vyvařenou z mrkve a povaříme do zhoustnutí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.