Telecí řízek na žampionech II

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
190 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
4 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do pánve s nepřilnavým povrchem vsypeme vrstvu oloupané, nasekané cibule a přidáme bujón rozpuštěný v troše vody. Na mírném ohni necháme vzkypět (vrstva cibule se šťávou musí pokrývat celé dno.) Na vrstvu cibule položíme plátek telecího masa a opečeme. Přidáme očištěné, nakrájené žampiony a vše necháme zlátnout v pánvi bez pokličky. Když žampiony pustí šťávu, necháme ji všechnu vyvařit. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.