Telecí řízek na žampionech II
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 200mililitrůVoda pitná
- 100gramůTelecí kýta
- 150gramůŽampiony čerstvé
- 0,5kusBujón drůbeží bez tuku
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
190 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
4 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Do pánve s nepřilnavým povrchem vsypeme vrstvu oloupané, nasekané cibule a přidáme bujón rozpuštěný v troše vody. Na mírném ohni necháme vzkypět (vrstva cibule se šťávou musí pokrývat celé dno.) Na vrstvu cibule položíme plátek telecího masa a opečeme. Přidáme očištěné, nakrájené žampiony a vše necháme zlátnout v pánvi bez pokličky. Když žampiony pustí šťávu, necháme ji všechnu vyvařit. Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.