Telecí tataráček z pravé svíčkové s lanýži

15 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
974 kcal
Bílkoviny
91 g
Tuky
38 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
26 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí pravou svíčkovou odblaníme, omyjeme, osušíme a ostrým nožem maso naškrábeme do misky. Přidáme k němu drobně posekané kapary, jemně pokrájenou šalotku, omytou, velmi drobně pokrájenou petrželku, koňak, čerstvě pomletý pepř, špetku červené papriky. Maso se všemi ingrediencemi dobře promícháme. Nakonec, jen podle chuti, můžeme maso přisolit, protože sůl by neměla přehlušit chuť masa a capari jsou už solené. Lanýže nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    Na talíř postupně střídáme a dáváme k sobě: plátek lanýže, lžičku tataráčku, plátek lanýže, tataráček..vše skládáme za sebe do polokruhu jako domino. Nakonec tataráček pokapeme olivovým olejem a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.