Teplá pomerančová omáčka

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
255 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
5 g
Cukr
37 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kostkou cukru otřeme kůru na jednom omytém a osušeném pomeranči, potom ze všech pomerančů vymačkáme šťávu.
  • 2
    Pomerančovou šťávu s kostkami cukru, cukrem a marmeládou povaříme 5 minut a odstavíme z plotny.
  • 3
    Do omáčky vmícháme máslo a přilijeme likér.
  • 4
    (Pokud bude omáčka příliš řídká, můžeme ji zahustit škrobem rozmíchaným v troše vody.)

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.