Teplé müsli s borůvkami

20 min.

Ingredience

    • 150mililitrůDžus jablečný
    • 2lžíceJogurt bílý
    • 100gramůMuesli
    • 75mililitrůVoda pitná
    • 75mililitrůCukr moučka
    • 100gramůBorůvky
    • 1lžičkaCitronová šťáva
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
3 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
1 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablečný džus přivedeme k varu a přidáme müsli. Vaříme asi 2 minuty a pak odstavíme. Necháme 5 minut odstát. Poté vmícháme jogurt. Směs rozdělíme do dvou snídaňových mističek.
  • 2
    Mezitím si připravíme kompot: borůvky smícháme s cukrem a vodou a povaříme 5 minut. Odstavíme, borůvky můžeme trochu pomačkat a dochutíme citronovou šťávou.
  • 3
    Na müsli navršíme borůvkovou směs a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.