Teplý jablkový dezert s kozím sýrem

14 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
543 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
6 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
5 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z jablka skrojíme spodek a vršek a rozkrojíme tak, aby vznikly dva vysoké, silné plátky, odstraníme jádřinec.
  • 2
    Řezné plochy pokapeme octem a na každý řez položíme plátek kozího sýra, opepříme, položíme do ohnivzdorné misky na vinný list,pokapeme olivovým olejem.
  • 3
    Takto připravené jablkové řezy zapékáme v předehřáté troubě 4 minuty a dáváme pozor, aby se sýr příliš neroztekl.Podáváme teplé, ihned po zapékání.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.