Teriyaki - zeleninový dip
15 min.
Ingredience
- 7kusůŘedkvička
- 1špetkaPasta Sambal Oelek
- 0,25kusOkurka salátová
- 0,25kusMeloun vodní
- 2lžíceOmáčka Teriyaki
- 0,5lžičkaMed včelí
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
2 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
6 g
Cukr
55 g
Postup přípravy
- 1Očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky salátovou okurku a ředkvičky. Zralý síťovaný meloun oloupeme, odstraníme semena a nakrájíme na kostičky.
- 2Zeleninu a meloun smícháme v míse a přidáme med a teriyaki. Dip ochutíme velmi malou špetkou mletého kardamomu a sambal oeleku a uložíme na 15 minut do chladničky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.