Těsto na "Indiánky"

40 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2125 kcal
Bílkoviny
86 g
Tuky
66 g
Sacharidy
299 g
Vláknina
3 g
Cukr
141 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žloutky třeme s 30g mouky a vanilkovým cukrem. Přidáme sníh ušlehaný z bílků, cukru a mouky se Solamylem.
  • 2
    Cukrářský sáček naplníme těstem a na plech vyložený pečícím papírem nastříkáme polokoule o průměru 5cm. Poprášíme je moukou a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut. Těsto dobře propečeme, aby mělo hladký povrch.
  • 3
    Těsto používáme při přípravě Indiánků a různého drobného pečiva.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.