Těsto na obalování smažené zeleniny

10 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1lžičkaOlej stolní
    • 4lžíceMouka polohrubá
    • 1kusVejce slepičí
    • 0,13litrPivo světlé 10% 3,9% obj.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
45 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
74 mg
Cukr
112 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce ušleháme, přidáme polovinu piva a tolik mouky, aby vzniklo hustší těsto, řádně rozmícháme a zředíme, aby bylo husté jako na těsto na kapání.
  • 2
    Zelenina určená ke smažení musí být suchá, proto ji po osolení obalujeme v mouce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.