Těstoviny pro celiatiky se šunkou a zelím
45 min.
Ingredience
- 200gramůŠunka dušená
- 1kusCibule
- 150gramůZelí kysané
- 1lžícePolévkové koření
- 300gramůBezlepkové těstoviny
- 1lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
144 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
9 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
469 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1V osolené vodě uvaříme bezlepkové těstoviny podle návodu na obalu. Cibuli i šunku posekáme nadrobno a orestujeme na másle. Kysané zelí necháme okapat na sítku, nakrájíme a přidáme k orestované šunce.
- 2Směs ochutíme polévkovým kořením, za stálého míchání krátce osmažíme. Do směsi přidáme uvařené těstoviny, promícháme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.