Těstoviny pro celiatiky se šunkou a zelím

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
144 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
9 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
469 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V osolené vodě uvaříme bezlepkové těstoviny podle návodu na obalu. Cibuli i šunku posekáme nadrobno a orestujeme na másle. Kysané zelí necháme okapat na sítku, nakrájíme a přidáme k orestované šunce.
  • 2
    Směs ochutíme polévkovým kořením, za stálého míchání krátce osmažíme. Do směsi přidáme uvařené těstoviny, promícháme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.