Těstoviny zapečené s brynzou a slaninou

45 min.
Slovensko

Ingredience

    • 300gramůNudle široké
    • 3litryVoda pitná
    • 1lžičkaSůl
    • 150gramůSalám měkký
    • 1lžičkaPaprika mletá sladká
    • 200gramůSýr Brynza
    • 100gramůZakysaná smetana
    • 1lžíceOlej rostlinný
    • 100gramůAnglická slanina
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
638 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
32 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
94 mg
Cukr
26 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Široké nudle (nebo jiné těstoviny) uvaříme v osolené vodě, scedíme a mírně omastíme olejem.
  • 2
    Těstoviny promícháme se salámem nakrájeným na kostičky, s mletou paprikou a brynzou rozmíchanou v zakysané smetaně.
  • 3
    Směs vložíme do remosky vyložené pečicím papírem a navrch položíme plátky anglické slaniny.
  • 4
    Pokrm zapékáme asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.