Thajská kuřecí polévka se zeleninou

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
20 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme citronelu a nakrájíme ji šikmo na silnější plátky.
  • 2
    Do kastrolu vlijeme kokosové mléko, přidáme citronelu, makrut a galgán. Přivedeme k varu, zmírníme teplotu a vaříme 2 minuty. Přilijeme vodu a znovu přivedeme k varu. Do polévky přidáme kuřecí maso, rajčata a houby, vaříme 5 minut.
  • 3
    Přidáme chilli papričky, limetkovou šťávu a thajskou rybí omáčku. Z polévky odstraníme citronelu a galgán. Hotovou polévku rozdělíme do misek a ozdobíme lístky koriandru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.