Thajské nudle s mořským ďasem
25 min.
Ingredience
- 2lžíceKari pasta
- 400mililitrůKokosové mléko
- 250mililitrůVývar rybí
- 250gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
- 50gramůHrášek
- 300gramůMořský ďas
- 350gramůNudle čínské vaječné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
22 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
23 g
Cukr
680 mg
Postup přípravy
- 1Nudle připravíme dle návodu na obalu výrobku.
- 2Do rozpálené pánve nalijeme kokosové mléko, vývar a kari pastu, pořádně zamícháme, přivedeme k varu a pět minut vaříme. Po pěti minutách přidáme fazole, hrášek a vaříme dalších pět minut.
- 3Mezitím na kostičky nakrájíme mořského ďasa, kterého přidáme do pánve a vaříme pět minut, dokud se maso neuvaří. Ochutíme ještě solí a pepřem dle vlastní chuti a smícháme s nudlemi. Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.