Thajské nudle s mořským ďasem

25 min.
Thajsko

Ingredience

    • 2lžíceKari pasta
    • 400mililitrůKokosové mléko
    • 250mililitrůVývar rybí
    • 250gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
    • 50gramůHrášek
    • 300gramůMořský ďas
    • 350gramůNudle čínské vaječné
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
22 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
23 g
Cukr
680 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nudle připravíme dle návodu na obalu výrobku.
  • 2
    Do rozpálené pánve nalijeme kokosové mléko, vývar a kari pastu, pořádně zamícháme, přivedeme k varu a pět minut vaříme. Po pěti minutách přidáme fazole, hrášek a vaříme dalších pět minut.
  • 3
    Mezitím na kostičky nakrájíme mořského ďasa, kterého přidáme do pánve a vaříme pět minut, dokud se maso neuvaří. Ochutíme ještě solí a pepřem dle vlastní chuti a smícháme s nudlemi. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.