Thajské tuňákové závitky

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
244 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
9 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
835 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme nasekané mátové lístky, sójovou omáčku a tuňáka i se šťávou. Na tác připravíme mrkev a okurku nakrájené na tzv. slámu - tenké dlouhé nudličky.
  • 2
    Rýžový papír postupně namočíme ve vlažné vodě v nádobě, která má větší průměr, než je papír. Když papír dokonale změkne, vyjmeme ho a opatrně oklepeme. Rozložíme na pracovní plochu, naplníme tuňákovou směsí a nakrájenou zeleninou. Papír přehneme a pevně zarolujeme, aby náplň byla zároveň s otevřenou stranou závitku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.