Thajský salát s hovězím masem
25 min.
Ingredience
- 0,5kusOkurka salátová
- 1lžíceOmáčka rybí
- 230gramůHovězí svíčková
- 1kusCibule červená
- 2lžíceCibulka jarní
- 3kusyChilli paprička
- 1kusHořčičné listy
- 1kusMáta
- 1kusCitronová tráva
- 1kusHouby čerstvé
- 2kusyLimetka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
195 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
1 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Hovězí svíčkovou - plátky ogrilujeme tak,aby maso bylo středně propečené. Necháme as 15 minut vychladnout a nakrájíme na proužky.Ty vložíme do velké mísy.
- 2Přidáme okurku,cibuli, voňatku citronovou a jarní cibulku.Vše nakrájené na nudličky.Důkladně promícháme.Zalijeme citronovouˇšťávou a rybí omáčkou.
- 3Salát podáváme vlažný, ozdobený chilli papričkou-zbavenou semínek a nakrájenou na nudličky,koriandrem,mátou a hořčičnými lístky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.