Thajský teplý kuřecí salát

26 min.
Thajsko

Ingredience

  • Dresing
  • Suroviny
    • 500gramůKuřecí prsa
    • 1lžičkaOlej rostlinný
    • 2lžičkyKřenová pasta - Krenex
    • 100gramůPaprika červená
    • 100gramůPaprika žlutá
    • 80gramůCibule
    • 200gramůOkurka salátová
    • 250gramůSalát ledový
Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
592 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
43 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí řízky naklepeme na stejnou tloušťku. Křenovou pastu promícháme s olejem, směsí potřeme plátky masa, necháme 20 minut marinovat.
  • 2
    Gril rozpálíme, řízky položíme na gril a grilujeme po každé straně 4 minuty. Nakrájíme žlutou a červenou papriku na proužky, okurku a cibuli na kolečka, položíme na plech, pokropíme vodou, grilujeme při stálém míchání a obracení 5 - 7 minut.
  • 3
    Na talíře položíme listy ledového salátu, na salát dáme teplou zeleninu. Grilované kuřecí maso nakrájíme na šikmé plátky a pokládámeme na zeleninu.
  • 4
    Olej, ocet a thajskou směs smícháme na dresing, kterým zakapeme ještě teplý kuřecí salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.